Caută
Close this search box.

DermaVital: Tiroida, ”lăcașul sufletului”

Cea mai mare glanda hormonală a corpului, subordonata axei hypofiza-hipotalamus, produce iodul care este trimis spre celulele corpului având rolul de activare a metabolismului. Se poate spune că este „cărbunele” corpului. Tiroida hotărăște ce simțim, cum este starea noastră emoțională, cum funcționeaza glandele sexuale. O tiroidă sănătoasă ne ajută să avem o viață împlinită, să fim mereu în echilibru cu lumea noastră interioară și exterioară. Omul nu poate trăi nici măcar o zi fără informație și energie. Acestea le primește continuu de la campuri cuantice inteligente, atâta timp cât corpul nostru se află în echilibru.

Cum ”se fură” sufletul unei persoane

Din punctul de vedere al mediciniei energo-informaționale tiroida trebuie păstrată și îngrijită. Microimunoterapia cu Bicom Optima, Kidling sau Daimond sunt câteva propuneri de terapie personalizata propuse de Centrul German DermaVital din București. Principiul de bază în terapie este păstrarea tiroidei ”intacte” cât mai mult timp, reechilibrarea energetică a tiroidei prin autoreglare, reducerea până la topirea nodulilor tiroidieni, refacerea imunității tiroidiene, reglarea metabolismului tiroidian și recuplarea energetică a tiroidei la metabolismul general al corpului. ”Chiar și în cazul tiroidei autoimune se poate face mult mai mult decât se crede. Un terapeut priceput își deschide registrul cu tratamente, așa numitele programe Inflamații, și spre mirarea pacientului, uneori chiar și a terapeutului, tiroida începe să intre în parametri normali. În medicina energo-informațională, terapia acționeaza direct pe cauză, tratamentul privește relația trup-suflet-corp. Cu alte cuvinte, numai când avem aici un echilibru sunt șanse ca boala să dispară. Sufletul este o treime din ființa umană. Din păcate, pentru stiință sufletul nu are nici un rol, ce simte omul nu are nici o importanță, motiv pentru care mult prea repede se decide îndepărtarea tiroidei, sau a nodulilor tiroidieni. Din punctul nostru de vedere, al specialiștilor în medicina energo-informatională, prin îndepărtarea tiroidei, se fură sufletul persoanei operate.Tiroida ne dă putere, este forma cea mai puternica a corpului de manifestare a sentimentului de EU”, ne-a declarat Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Tiroida asigura cu productia ei hormonală două domenii importante a lumii noastre emoționale. Tiroxin se transformă în iod, ne dă putere, este cărbunele care ține în echilibru  trilogia corp-suflet-spirit. O tiroidă sănătoasă produce exact atâta Tiroxin cat are nevoie corpul.

O tiroidă bolnavă produce iod în mod dezechilibrat, spiritul devine molatic sau hyperactiv/insomnii, fără chef, fara inițiativă, fără vlagă, cu stări panicoase și palpitații. O tiroidă bolnavă duce de asemenea la o producție hormonală scăzută, cu multe probleme și un suflet impietrit.

Cine suntem și cum ne trăim eul nostru depind în mare parte de tiroida (chakra 5). Tiroida bolnavă ne schimba personalitatea. Tiroida are mare legatura și cu un echilibru în sistemul gastro-intestinal (tiroida produce și sucuri gastrice).

”Din experiența mea de terapeut mă întâlnesc zilnic cu persoane (marea majoritate femei) cu dereglari tiroidiene hyper sau hypotiroida, sau persoane la care s-a facut o intervenție pe tiroida. Persoanele care au avut intervenție pe tiroidă sunt persoane care nu zâmbesc aproape de loc, sunt persoane agitate, panicoase. Nodulii tiroidieni sunt o închistare a sufletului. Un organ in care se formeaza noduli, chisturi.. din punctul nostru de vedere, organul are dereglari metabolice în procesul de eliminare a celulelor uzate. Ajutând tiroida, prin programele energetice prin care intervenim, se produce o autoreglare a organului bolnav-dereglat energetic, se întrerupe fenomenul de autodistrugere, iar organul se recupleaza la metabolismul general al corpului”, ne-a mai declarat doamna Florica Munteanu, terapeut DermaVital.

Diagnosticarea energetică durează aproximativ o oră și ne arată dereglările energetice pe sistemul hormonal-endocrin, dar și blocajele energetice din corp. În cazul nodulilor tiroidieni, specialiștii DermaVital recomandă aproximativ șase ședințe de terapie. Este o terapie modernă, fără medicamente, fără durere și fără efecte secundare, o terapie care ne aduce buna dispoziție în organism mai ales cand tiroida este reglată în functionalitatea ei.
O tiroida dezechilibrată energetic se manifesta prin: uitare, lipsa de concentrare, iritare, stări depresive, panică, angoase, dereglari digestive, dureri încheieturi, oboseală, dureri ciclu, căderea parului, creșteri sau scăderi în greutate.
”Timpul în care totul se trata numai cu medicamente a trecut, timpul în care informația și energia joacă un rol tot mai important în sănătatea noastră a început. Medicina energo-informaționala are la bază fizica cuantică, aparatele de biorezonanță amintite mai sus functioneaza pe fizica cuantică, sunt în măsură sa deslușească sunetul bolii și sa regleze acest sunet conform posibilității  de reglare a corpului. Este o terpie personalizata”, apreciază Florica Munteanu.

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri