Caută
Close this search box.

Directorii Hexi Pharma au fost trimiși în judecată

Hexi Pharma

Dosarul Hexi Pharma a fost trimis în judecată la mai puțin de un an de când a început ancheta.

Compania este cercetată pentru înșelăciune și punerea în pericol a sănătății publice după ce ar fi vândut dezinfectanți diluați în sute de spitale din România.

Compania Hexi Pharma a fost trimisă luni în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru săvârșirea a 340 de infracțiuni de înșelăciune (dintre care 7 având consecințe deosebit de grave), uz de fals (61 acte materiale), precum și pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

În același dosar au fost deferiți justiției directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată (49 de acte materiale) și participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, precum și Mihai Leva, șef de producție al companiei, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (33 acte materiale) și complicitate la participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Agerpres.

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, s-a prezentat luni la Parchetul General, unde a fost audiată de procurori în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, în care este acuzată de 128 de infracțiuni de înșelăciune şi punere în pericol a sănătăţii publice. Flori Dinu a fost convocată pentru ultimele proceduri înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.

FOTO: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri