Caută
Close this search box.

Dermavital: „Timpul nu îl putem opri, dar semnele timpului se pot corecta”. Rețeta de întinerire

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Tenul este cartea noastră de vizită, nu are mănuși și este tot timpul direct expus la intemperiile climei.

Mai mult, se spune că așa cum îți este tenul este și interiorul tău, sufletul tău. Cu trecerea timpului scade propria producție de colagen, elastina și acid hyaluronic. La persoanele slabe, aceste deficite se observă mult mai repede, pielea devine mai subțire, tegumentoasa si ridurile încep să fie din ce în ce mai pronunțate. Oxigenarea și circulația pe vasele mici se reduce în funcționalitate. Pielea apare obosită, cu pete maronii, cuperoza si tenul este obosit. ”Astăzi, există metode moderne neinvazive care ne pot ajuta să avem un ten frumos, sănătos, ferm și tânăr. Cine nu-și doreste? Centrul German DermaVital a adus în București branduri germane de mare valoare, recomandate de medici dermatologi și esteticieni. Centrul nostru dispune de medic dermatolog/estetician, care vine special de la Muenchen pentru consilierea clientilor noștri atunci când se impune. Este bine întotdeauna să consultăm și să ascultăm părerea specialistului. Dermato-cosmetica practicată în centrul nostru are la bază studii științifice și clinice. Esteticienele/practicienele centrului nostru sunt deasemenea specializate pe domeniul lor”, ne-a declarat terapeutul Florica Munteanu, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie la Centrul DermaVital, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Peelingul Biologic KIS(Implant) – soluția pentru tenul obosit, ridat

Mottoul centrului Dermavital omologat este ”o întâlnire între sănătate și frumusețe”, motiv pentru care nu se intervine invaziv în detrimentul sănătății/ cu efecte imediate după fiecare tratament.Tratamentele pe care le oferă DermaVital se adresează femeilor și bărbaților deopotrivă. Peelingul Biologic KIS(Implant) nu este dureros, este un peeling natural care nu te scoate niciun moment din viața socială/profesională. Se recomanda unui ten obosit, ridat, un ten acneic/cuperotic/cu pete maronii. Se reface integral PH-tenului după șase zile de la tratament, cu o procedura specială de scoatere avem un ten curat, rozaliu, ferm,sănătos. Vorbim de tratamente faciale de exceptie, care la nevoie pot fi întregite cu IntradermJet a peelingului KIS. Ulterior, se aplică un tratament Air/abrazion care îndepărtează celulele moarte și ajută ingredientele peelingului să pătrundă în profunzime. Astfel, când există un asemenea peeling natural este de evitat peelingul chimic cu toate efectele lui secundare și nocive.

”Injecții fără ace”, aparate moderne/inovative din dermato-cosmetica ne ajută să fim mai frumoase, fără durere sau efecte nocive. Regizori mari din lume sunt în căutare de fețe cât mai naturale și expresive, fără acea mimică de ceară lăsată de „Botoxuri”. Cu ajutorul profesional al aparatelor OXYJET STAR suntem în măsură să oferim tratamente de rejuvenare a tenului/diminuarea ridurilor, un ten curat frumos de invidiat. La nevoie, în funcție de diagnosticarea tenului se poate sustine terapia cu IntraDermJet, Biolifting O2 facial cu lumini cu spectru și culori diferite/ ionizarea tenului cu ioni negativ, conform necesității tenului.
Să nu uităm de machiajul permanent (buze, sprâncene, ochi) care este singurul machiaj medical din România. Este un machiaj frumos, discret care îți întregește personalitatea și-ți pune în evidență persoana cu care te duci seara la culcare și te trezești dimineață și care poate fi oricând întregit dacă în anumite situații se dorește un machiaj mai dramatic (ocazie specială, scenă), dar rămâi după ștergere cu un machiaj discret conform topologiei feței. ”Se folosesc pigmenți naturali care sunt impementati sub piele cu un Liner electronic.Tot un Brand german nr.1 in Lume atestat, nici o exagerare.Tratamentele dermato-cosmetice oferite de Centrul German DermaVital sunt originale conforme 100% cu brandul, sunt tratamentele cele mai des recomandate de medicii dermatologi din întreaga lume. Tenul fiind cartea noastra de vizita este în permanență pregătit la vedere cu acest gen de tratamente. De ce să nu fim mereu frumoși, indiferent de vârstă?”, a mai precizat terapeutul DermaVital, Florica Munteanu.

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri