Caută
Close this search box.

Scarlett Johansson, la al doilea divorţ, cere custodia fiicei sale Rose

 

Actrița americană Scarlett Johansson a înaintat săptămână aceasta la New York actele pentru a divorța de jurnalistul francez Romain Dauriac și a cerut custodia deplină a fiicei lor, relatează Reuters.

Scarlett Johansson, în vârstă de 32 de ani, a înaintat marți divorțul la Curtea Supremă din New York pe motiv că „mariajul este distrus într-un mod ireparabil”.

Potrivit documentelor tribunalului, actrița a solicitat custodia asupra fiicei sale de 2 ani, Rose.

Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au semnat un acord prenupțial, potrivit documentelor tribunalului, instanța solicitând acum ca acesta să fie pus în aplicare.

Într-un comunicat dat publicității miercuri, Dauriac a spus că este un lucru „nefericit” că Johansson a solicitat divorțul la tribunal „și a făcut publice divergențele noastre”.

„O implor să retragă acțiunea și să se întoarcă, oricât ar fi de neconfortabil, la masa de negocieri”, a spus el.

Actrița din „Lost in Translation” a refuzat să comenteze divorțul.

„Ca mamă devotată și persoană particulară conștientă pe deplin că fiica mea va crește într-o bună zi suficient de mult pentru a citi știrile despre ea, vreau doar să spun că nu voi comenta niciodată referitor la destrămarea căsniciei mele”, a precizat Johansson într-un comunicat.

Înaintarea divorțului are loc după informațiile apărute în presă în ianuarie, potrivit cărora cei doi s-ar fi separat. Un avocat al lui Dauriac a declarat că amândoi trăiesc în prezent la New York, dar nu împreună.

Este cea de a doua căsătorie pentru vedeta din „Captain America” Scarlett Johansson, care a mai fost măritată cu actorul din „Deadpool”, Ryan Reynolds, între 2008 și 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri