Caută
Close this search box.

”Illuminati Africa”, noua organizație care finanțează Statul Islamic și racolează militarii terorismului

Mulți au auzit de ”Illuminati”, o organizație masonică din secolul XVIII , înființată de Rothschild, însă  puțini știu de existența organizației  ”Illuminati Africa”, o ramură desprinsă din Illuminati. Analistul militarv Sebastian Sârbu spune că în acest moment, organizația africană tinde să ia sub control acțiunile ISIS, respective racolarea de militari ai terorismului.

Illuminati Africa este o instituție discreta cu mijloace de propagandă foarte bine filtrate. Creata în Nigeria și Camerun, Illuminati Africa s-a format prin spălare de bani, evaziune fiscală, diverse operațiuni bancare ilegale permise de situația vidului de putere și control al autorităților africane confruntate cu războaie, terorismul și corupție. Este o organizație care, practice, racolează membrii naivi din Europa și America.

”Interesant este că sediul inițial a fost în Marea Britanie deoarece ei finanțează pe toți cei care sunt eurosceptici și doresc să câștige mai mulți bani. Li se promit sume între 200.000 și 54 milioane de dolari în schimbul renunțării la propria țară . Pe 4 august 2016, ei au părăsit Marea Britanie din cauza descoperirii de către autorități a unei fraude uriașe. Acum sediul lor principal este în SUA”, ne-a spus Sebastian Sârbu.
Cum se procedează? Ești racolat prin intermediul Internetului, de regulă facebook, cu promisiuni că vei deveni bogat și faimos. Ți se cere numărul de telefon și ți se oferă o adresă de e-mail.
După câteva zile de conversație, ți se solicită datele personale, ți se spune să te supui instrucțiunilor pe care le primești, fiind amenințat în caz contrar că vei fi urmărit și vei  suporta represalii.

Pasul doi – și cel mai important – este că după ce te-au localizat, conform datelor transmise ți se spune că trebuie să pleci în Nigeria ca să participi la ceremonia de inițiere și a lua în primire banii. Nu sunt cecuri bancare. Sunt bani cash, de transportat cu geamantane…

Naivii racolați sunt trimiși în taberele de antrenament

Metoda de racolare se petrece ca în filmele de acțiune din anii 80 și se derulează cu rapiditate. Practic, doi agenți ai Illuminati Africa vin cu un avion în România, spre exemplu, și preiau persoana de la adresa sa de domiciliu, o duc la aeroport, timp în care nu o părăsesc nici o secundă, după care călătoresc cu destinația Nigeria. Aici, cei care încă s-au iluzionat, vor avea surpriza să fie direcționați catre taberele de antrenament ale teroriștilor ISIS dar și Boko Haram, care are acord cu Statul Islamic și activează pe teritoriul Nigeriei. Mulți se vor duce și în Irak sau Siria ca și carne de tun pentru susținerea combatanților ISIS.

Controlează bănci, companii de asigurări, societăți de contrucții

Organizația Illuminati Africa are un sistem de control economic foarte drastic. Ei controlează toate sistemele financiare din zonă, toate băncile, societăți de construcții si companiile de asigurări. Nu este doar o sectă deviaționistă. Ei își propun să parvină la nivel mondial și să penetreze diferite instituții. Este foarte posibil să fie implicată în deturnarea de fonduri ONU. Ei își doresc de asemenea controlul educației și mass media demonstrând în felul acesta că sunt o organizație cu vocație teroristă.
Propaganda lor este în stilul teoriei conspirației sau al unor oameni ca Snowden.
Se acreditează ideea că Barack Obama ar avea un trecut… musulman – susține Illuminati Africa. De asemenea se vorbește ca America a fost creată de Illuminati ca organizație masonică speculând anumite date pe care publicul le cunoaște din literatura de specialitate.
Illuminati Africa au de asemenea propriul Wikileaks nefiind exclus ca și cei e din gruparea Hezbollahul Pro Iranian să fie conectați la computerul internațional secret.
Astfel o informație tip wikileaks sugerează un război al SUA contra Islamului și a Chinei însă, susțin ei propagandistic, puterea economica a Illuminaților va compensa aceste pierderi de război.
Reamintim că Steve Bannon, strategul președintelui Donald Trump, a evocat posibilitatea unui război contra Islamului și Chinei.

”Organizatia Illuminati a fost asociată tot mai mult în ultima vreme cu Hillary Clinton, care ar fi adepta a acestora în cadru unei ramuri din Paris.De aceea, potrivit u nor surse, președintele SUA Donald Trump ar fi hotărât să folosească arma nucleară contra ISIS, ca ultimă optiune care poate deveni oricând operațională, în funcție de evoluțiile regionale, deoarece SUA încep deja să piardă financiar în acest conflict și din cauza acestor organizații care sunt specializate pe terorism economic, deturnare de fonduri și fraudă. Illuminati Africa reprezintă o organizație perfect mascată de finanțare a terorismului și subminare a economiei naționale a multor state”, a mai spus Sebastian Sârbu.

Analist militar Sebastian Sârbu, vicepreședinte al Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării, director al International Center for Criminal Intelligence (SUA)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri