Caută
Close this search box.

Un şofer a fost oprit cu focuri de armă în Bucureşti. VIDEO

Politie

Poliţiştii bucureşteni au fost nevoiţi să oprească un şofer cu focuri de armă. Bărbatul, care este audiat de poliţişti în aceste momente, nu a vrut să oprească la semnalul acestora, motiv pentru care oamenii legii au folosit armele din dotare.

Pentru că tânărul nu a oprit la somaţiile poliţiştilor, aceştia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare şi au procedat la urmărirea autoturismului.

Şoferul de 22 de ani a trecut cu bolidul său pe culoarea roşie a semaforului şi a fost urmărit pe o distanţă de 300 de metri de un echipaj de poliţie. Nu i-a păsat nici că l-a târât pe unul dintre poliţişti şi nici că se adunaseră zeci de agenţi în jurul său, încercând să-l convingă să coboare din maşină.

După minute bune de negocieri, unul dintre poliţişti a folosit pistolul pentru a-l determina să deschidă portiera, potrivit digi24.ro.

Acum, tânărul este audiat la poliţie, iar agentul târât de șoferul rebel s-a ales cu unele contuzii și a fost dus la spital pentru un control.

FOTO: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri