Caută
Close this search box.

DermaVital: „Există o legătură mai mare decât se crede între câmpul magnetic al corpului și sănătate?” Punctul de vedere al medicinei energo-informaționale privind durerile

Durerea este un strigăt al țesutului ce se vrea detoxifiat, ea fiind transmisă la creier de către țesutul încărcat cu toxine. Spațiul dintre celulele corpului este spațiul unde se depun toxinele și în același timp locul unde se află harana celulelor.

“Atunci când toxinele eliminate de organe rămân prea mult în acest spațiu se produce o supraîncărcare toxică a țesutului organului care are probleme de sănătate, deoarece organul nu se mai poate detoxifia. Dezlegarea toxinelor de pe țesutul organului prin câmpul magnetic și eliminarea toxinelor duc la relaxarea corpului și la reducerea până la dispariția durerii. O întrebare arzătoare: există o legătură mai mare decât se crede între câmpul magnetic al corpului și sănătate? Da, se poate afirma cu certitudine!” ne-a declarat Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Durerea este semnalul care se transmite la creier de către țesutul organului care cere o modificare.

„Reglarea limfei de multe ori aduce rezultate surprinzatoare în cazul durerilor. De exemplu: durerii C1-C7-solicită neaparat reglarea limfei în zona stomacului, durerii ceafă-solicită reglarea limfei din zona rinichilor, durerii umeri-solicită reglarea limfei din zona inimii, durerii coate-solicită reglarea limfei din zona ficatului, durerii încheieturi mâini-solicită curățirea limfei în zona pancreas/splină, dureii șolduri-solicită reglarea limfei în zona intestinului gros, și aici să nu uităm că avem „marea de limfă”(cei mai mulți noduli limfatici). Nodulii limfatici sunt ca niște filtre de cafea, care pe parcursul vieții se acumulează toxine asemănător cu zațul de cafea. Reglarea, respectiv curățirea limfei aduce îmbunătățiri considerabile atât ca intensitate a durerii cât și o relaxare a organului detoxifiat. Paleta simptomelor unui pacient cu dureri cronice, este harta psihostructurii lui dereglate”, a mai apreciat Florica Munteanu.

Medicina energo-informațională se folosește atât în diagnosticarea energetică cât și în tratamentele pe care le aplică în funcție de informația energetică a corpului celui aflat în tratament, fiind astfel un tratament personalizat.

Ceafa este zona cea mai expusă tuturor intemperiilor din cauza stresului și a unei poziții încordate, neadecvate. Aici avem cele mai multe legături nervoase expuse, este locul prin care se face legătura între corp și creier. Durerile de ceafă netratate atrag dupa sine durerile de cap, lipsa de concentrare, oboseala, dureri de umeri, migrene, somn întrerupt și neodihnitor etc. Practic, se deschide un drum pavat spre multe boli care în timp devin cronice.

Știm cu toții că medicamentele împotriva durerilor au, în timp, niște efecte nefaste asupra membranei intestinale/stomacale și de cele mai multe ori nu este luat în considerare faptul că astfel se produce încărcarea țesuturilor corpului cu noxe toxice, care încet dar sigur duc la deteriorarea corpului-psihicului și spiritului.

Medicina energo-informațională, prin diagnosticarea energetică și buletinul de analize energetic, este în măsură să depisteze la timp blocajele energetice din corp.

“Din punctul nostru de vedere, boala este de  fapt un blocaj energetic iar deblocarea prin informația corpului pacientului în terapie atrage după sine următoarele: refacerea corectă a oxigenării creierului, circulația creierului, refacerea mezenchimului în articulația deteriorată, autoreglarea corpului și refacerea metabolică a organismului cu efect simțitor în scăderea intensității durerii până la dispariție, fără medicamente și fără durere. Acolo unde este cazul, suntem în măsură să intervenim kinetoterapeutic prin masaje de deblocare cervicală, lombară  cu CelluM6 sau manual. Sunt terapii moderne, adecvate omului de astăzi care are un stres profesional și social mult mai mare decât în urmă cu zece ani. Toate statisticile serioase arată schimbările rapide care se petrec în decursul unui timp scurt în mediul nostru și care, desigur, ne afectează sănătatea. În centrul pe care îl conduc în București „DermaVital BodyMed” suntem în măsură să tratăm prin medicina energo-informațională toate aceste afecțiunii, fără durere și fără medicamente, fără efecte secundare, tratând omul ca un întreg: corp-suflet -spirit, lucrând pe cauza bolii, respectiv dereglările bioenergetice din organul sau sistemul care are probleme. Timpul în care totul se trata numai cu medicamente a trecut, omul de astăzi are acces la informație, un om informat este un om puternic. Nu ezitați și încercați să nu lăsați durerea să vă domine corpul, calitatea vieții  este imediat deteriorată”, ne-a mai declarat doamna Florica Munteanu, terapeut DermaVital.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri