Caută
Close this search box.

FC Sporting București (Becali) a fost învinsă fără drept de apel de Viitorul

FC Sporting București (Becali) a fost învinsă fără drept de apel de Viitorul, 3-1, și a cedat echipei lui Hagi locul 1 în Play Off.
Doar o etapă a stat FCSB (fostă Steaua) pe locul 1 în play-off, pentru că în runda din acest week-end echipa lui Gigi Becali a cedat fără drept de apel pe cochetul stadion din localitatea Ovidiu, județul Constanța: Viitorul – FCSB 3-1 (0-0). Echipa condusă – teoretic- de Reghecampf a rămas în 10 oameni încă din minutul 17, când năbădăiosul Tamaș a fost eliminat după un fault grosolan asupra lui Purece. Autorii golurilor: Florinel Coman (min.47), Morar (56) și Casap (75), respectiv Alibec (80). De notat reacția mai mult decât ironică a lui Hagi, care, la final, a spus că dacă el ar fi avut la dispoziție lotul de jucători de la FCSB ar fi defilat fără probleme prin campionat ! Aviz, desigur, lui Reghe(campf). Altfel, FCSB nu a arătat mai nimic în 10 oameni.
În ce privește numele echipei, ”Steaua”, acesta este încă folosit în mod cu totul eronat, ca să nu spunem ilegal. De altfel, sub presiunea deciziei executorii a Curții de Apel București, la Registrul Comerțului au fost înregistrate numele: FCSB, Fotbal Club Sport București, Fotbal Club Sporting București, dar și Fotbal Club Becali București. Federația și Liga Profesionistă or fi aflat despre toate acestea ? Într-o altă partidă din play-off: CFR Cluj – Astra Giurgiu 3-2 (2-1). În clasament, înaintea meciului Dinamo – CSU Craiova, conduce Viitorul cu 30 de puncte, urmată de FCSB (27) și CFR Cluj (25)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri