Caută
Close this search box.

Hagi vrea să își vândă hotelul de la mare

Fostul fotbalist al Naţionalei de Aur, Gheorghe Hagi, vrea să își vândă hotelul Iaki din Mamaia și să obţină 9 milioane de euro pe acesta, care are 125 de camere, restaurant, săli de conferință, spa și piscină, informează site-ului Profit.ro.

Gheorghe Hagi a cerut iniţial 12 milioane de euro pe hotelul de 4 stele, dar a redus din preţ după discuţii cu mai mulţi investitori, potrivit sursei citate.

Fostul fotbalist dorește să investească banii în afacerea pe care a dezvoltat-o în ultimii ani în fotbal – echipa Viitorul Constanța şi Academia de Fotbal. Hotelul construit în 2004 a avut în 2015 afaceri de 3 milioane de euro şi un profit net de 500.000 de euro.

Gheorghe Hagi nu a răspuns întrebărilor transmise de mai multe zile de Profit.ro pe această temă, dar fostul fotbalist este recunoscut pentru discreția sa în ceea ce privește afacerile pe care le deține, în special pe cea din turism, despre care nu îi place să vorbească. Un consultant din turism care nu vrea să i se facă public numele spune că, odată coborât la 9 milioane de euro prețul hotelului, suma lasă loc de negocieri care să-l facă interesant în ochii unor investitori, potrivit sursei citate.

sursa foto: litoralulromanesc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri