Caută
Close this search box.

Doi tineri riscă închisoarea pentru că au reparat un drum

Doi tineri riscă să ajungă la închisoare după ce au reparat o stradă. Reclamaţi la Poliţie de câţiva vecini, oamenii sunt cercetaţi acum pentru lucrări fără autorizaţie. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

„Când ploua nu se putea circula pe strada asta. Şi am pus cărămizile astea din demolări”, spun ei.

Sătui să vadă cum strada se transformă în mlaştină, la fiecare ploaie mai serioasă, oamenii s-au mobilizat şi au pietruit drumul.

„Poliţiştii Secţiei 4 Rurală Coşoveni, judeţul Dolj, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de executare de lucrări neautorizate în zona drumului public”, spune Cătălin Dochia, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Vestea i-a lăsat fără cuvinte pe localnicii implicaţi.

„Ne-am făcut drumul şi ne-am ales cu dosar penal. Cum să văd lucrurile? Domnii de la primărie mi-au zis că este în regulă, că am făcut un lucru bun”, spune unul dintre tinerii care au pietruit strada, potrivit digi24.ro.

„Asta este, ca la noi, la români. Omul ăla a investit aici. A băgat bani, a băgat să îşi facă frumos să ajungă acasă şi nu o să o ia de bine, o ia de rău”, spune un vecin.

Edilul e de partea oamenilor, mai ales că primăria nu are şi nu a avut niciodată bani pentru asfaltarea străzii cu pricina.

„Nu îmi amintesc ca primăria Malu Mare să fi făcut vreo lucrare acolo, în afară de deszăpezire. În rest primăria Malu Mare nu a făcut nici o lucrare acolo. Ce ştim că acolo s-a pus piatră cândva, în vremuri străvechi”, recunoaşte Ilie Dodocioiu, primarul din Malu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri