Caută
Close this search box.

Pescar dispărut, căutat de scafandrii și pompieri pe râul Olt

 

Un pescar în vârstă de 54 de ani, care a plecat cu barca pe râul Olt în cursul nopții de luni spre marți și nu s-a mai întors la mal, este căutat marți dimineață de echipaje de pompieri și de poliție, dispariția acestuia fiind anunțată de un bărbat alături de care plecase la pescuit, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Dan Nedeloiu.

La intervenție participă echipa de scafandri a ISU Olt, echipa de scafandri a ISU Dolj, precum și echipaje de pompieri cu trei bărci și un echipaj SMURD.

„Echipaje de pompieri intervin pentru căutarea unei persoane care ar putea fi înecată în acumularea Ipotești, pe râul Olt. Este vorba de un pescar în vârstă de 54 de ani, care ar fi plecat în cursul nopții cu barca în larg”, a spus Nedeloiu, citat de Agerpres.

Pescarul căutat de pompieri ar fi plecat cu barca pe lacul de acumulare de la Ipotești pentru a pune plase de pescuit, dar nu s-a mai întors la mal, iar barca sa a fost găsită în larg. El era însoțit la pescuit de către un alt bărbat, care a rămas la mal și care marți dimineața a sesizat poliția despre dispariție.

Intervenția de pe acumularea Ipotești este prima la care participă echipa de scafandri a ISU Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri