Caută
Close this search box.

”Moonlight”, în regia lui Barry Jenkins, de vineri în cinematografe

„Mor după Moonlight! E unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată!”, a exclamat actrița Emma Stone imediat după ce statueta pentru Cel mai bun film a plecat de la La La Land spre Moonlight, în ceea ce va rămâne în istorie ca cea mai mare gafă de la premiile Oscar.

Imagine din film

În lumina lunii / Moonlight, în regia lui Barry Jenkins, câștigătorul premiului Oscar pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat și Cel mai bun actor într-un rol secundar, intră din 10 martie pe marile ecrane, distribuit de Transilvania Film.

Filmul va rula în cinematografe din București, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brașov, Buzău, Caransebeș, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Deva, Focșani, Galați, Gura Humorului, Iași, Odobești, Onești, Oradea, Piatra-Neamț, Pitești, Reșița, Sfântu Gheorghe, Sibiu,Târgu-Jiu, Târgu-Mureș, Timișoara, Vaslui.

În lumina lunii / Moonlight urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane și descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieții contemporane afro-americane și o intensă meditație personală și poetică asupra identității, familiei, prieteniei și dragostei.

Personajul principal, în cele trei ipostaze, este interpretat de Alex Hibbert, Ashton Sanders (The Retrieval) și Trevante Rhodes (Westworld). Naomi Harris o interpretează pe mama lui Chiron, rol care îi aduce și o primă nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal. Iar Mahershala Ali (House of Cards), în rol de protector, primește Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri