Caută
Close this search box.

„Spirit”, un nou album Depeche Mode

 

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode, este disponibil de săptămâna trecută la nivel mondial. Lansarea albumului este urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017 în Cluj-Napoca. Global SpiritTour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orase din 21 de ţări europene. Pentru concertul din Romania, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile  Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atât în format standard, pe CD, cât şi în ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzică, Q Magazine numindu-l ”cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”. La începutul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Biletele pentru concertul de pe 23 iulie din Cluj-Napoca pot fi achizitionate online, pe eventim.ro şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 251 lei – Tribuna Inel II, categoriile Golden Circle, Tribuna VIP si Tribuna Inel I fiind epuizate.

Fanii mai au la dispoziţie pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziţionat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial. Comenzile  pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa gasca@emagic.ro.

Spirit Tracklist (STANDARD):

Going Backwards

Where’s the Revolution

The Worst Crime

Scum

You Move

Cover Me

Eternal

Poison Heart

So Much Love

Poorman

No More (This is the Last Time)

Fail

Spirit Tracklist (DELUXE): DISC 1 

Going Backwards

Where’s the Revolution

The Worst Crime

Scum

You Move

Cover Me

Eternal

Poison Heart

So Much Love

Poorman

No More (This is the Last Time)

Fail

DISC 2 – Jungle Spirit Mixes

1 Cover Me (Alt Out)

2 Scum (Frenetic Mix)

3 Poison Heart (Tripped Mix)

4 Fail (Cinematic Cut)

5 So Much Love (Machine Mix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri