Caută
Close this search box.

Culori din „amintiri din copilaria mea”

In perioada 23 martie – 23 aprilie, Muzeul National al Hartilor si Cartii vechi din Bucuresti, Strada Londra nr 39 va gazdui expozitia de pictura „Amintiri din copilaria mea”.

12 artisti au adunat 33 de lucrari pe panza in ulei si acril pentru a prezenta publicului iubitor de culoare emotii si sentimente dintr-o perioada a vietii atat de iubita, plina cu povesti si trairi. Carmen Tanasescu (Bucuresti), Oana Maria Paul (Bucuresti), Victoria Ivanov (Bucuresti), Ioana Ioanac (Brasov), Ursz Timea Melinda (Brasov), Veronica Ionescu (Bucuresti), Elena Constantin (Tandarei), Voica Silvia Potanga (Bucuresti), Elena Demetrescu (Bucuresti), Maria Stoian (bucuresti), Narcisa Frozinschi (Ipotesti), Rodica Barac (Bacau) s-au intalnit in Taberele de pictura Hobby Art, organizate de  Simona Polhac si au fost indrumate artistic de instructorul Tudor Francu.

Impreuna, Maestru si discipoli, au descoperit exprimarile plastice ale unui gand in diferite stiluri -realist, abstract, expresionist si reusesc pentru a doua oara (dupa expozitia Fluturi din 2015) sa le prezinte publicului pentru a reda prin culoare sentiment, arta, munca, rabdare, inspiratie, placere, tehnica, inovatie.

Va asteptam la vernisaj joi, 23 Martie 2017, ora 18 pentru o intalnire cu artistii expozanti, cu explicatiile lor si povestile din spatele fiecarui tablou si timp de o luna, in zilele de miercuri, joi, vineri, sambata, duminica puteti reveni in muzeu pentru a trece prin istoria hartilor si a cartilor vechi si a amintirilor noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri