Caută
Close this search box.

DermaVital: Ficatul, fabrica metabolismului

În medicina energo-informațională se spune: „măsoară statutul energetic al ficatului și cunoști imediat starea de sănătate a corpului”.

Dacă ficatul este bolnav, întreg metabolismul corpului este dereglat. Un ficat bolnav, dereglat energetic deschide drumul spre alte boli ale corpului. Ficatul din punct de vedere energetic este ca un soare, iar celelalte organe sunt razele soarelului. Celulele ficatului sunt în permanență informate de starea de sănătate a celorlalte organe din corp. Ficatul este un organ emoțional, face legătura între conștient și inconștient în corpul nostru, toate țesuturile corpului sunt în permanent schimb de informații cu celulele ficatului. Boala se bazează întotdeauna pe o ”pierdere de încredere în propria integritate”. Cu alte cuvinte ficatul este alchimistul corpului. Este bine să avem grijă de ficatul nostru atât cu alimentația, stresul, droguri, țigară, alcool și medicamente.

Ficatul este un organ care tolerează multe, dar la un moment ”butoiul se revarsă”. Ficatul se poate reface chiar și după intervenții chirurgicale daca îi dăm această șansă.Cele mai multe cazuri cu care ne confruntăm în domeniul energo- informațional referitor la ficat sunt: ficat gras, ficat hepatic, ficat steatotic, dereglări metabolice, chisturi pe ficat și chiar metastaze. Desigur pacienții vin cu diferite analize de laborator care sunt mai mult sau mai puțin actuale.

Efectiv în disciplina în discutie nu avem nevoie de analize medicale. Diagnosticarea energetica ne arata debusolarea energetică din corp până la nivel de celulă, în cazul concret al ficatului, desigur medicul care face investigația în funcție de anamneza are posibilitatea sa examinexe energetic ficatul sub toate aspectele lui, cât și starea de sănătate a altor organe din organism. Tratamentele care urmează cu aparatele bicom-optima, Kidling, Diamond sunt în măsură să readucă după câteva ședințe organul ficat în echilibrul său ppropriu, dându-i posibilitatea să se refacă, cu alte cuvinte prin aceste tratamente biofizicale, se poate întrerupe fenomenul de autodistrugere. Sistemul de control a corpului dacă este activat (în cazul afecțiunilor de ficat este  blocat) are grija să dezvolte procedeul de eliminare la timp a celulelor bolnave. În caz contrar, dereglările energetice devin organice până la formarea diferitelor ”tumori” pe ficat.

Spațiul dintre celulele ficatului numit și magazia de toxine a organului sau, în termenul medicinei energo-informaționale, (Pischingerraum) este și locul unde se depune  hrana celulelor, dacă sistemul de reglare este blocat, acest spațiu devine  ”o bombă cu numerotare inversă”.

Timpul în care bolile se tratau numai cu medicamente a trecut, astăzi medicina energo-informațională ne pune la dispoziție metode de investigare energetica și tratament, neinvazive, nedureroase și fără medicamente. În aproximativ o oră, la DermaVital avem investigația completă a întregului organism inclusiv un buletin de analize energetic. Medicina energo-informațională tratează omul în totalitatea integrității lui: trup-suflet și spirit. Când avem o balanță între trup-suflet si spirit suntem în echilibru cu noi înșine cât și cu mediul exterior. Omul este un computer biologic, care funcționează cu energie pe care o primește zilnic de la entități ”energetice inteligente din univers” atâta timp cât este în balanță.

”Nu ezitați să vă informați despre beneficiile acestui domeniu al medicinei energo-informaționale, care are avantaje deosebite: este o terapie personalizată, diagnosticul energetic arata dereglarea exactă a organului bolnav, nu este dureros, nu pierdem timp la diferite laboratoare si avem un tratament bland neinvaziv fără medicamente. Aș mai dori să menționez că acolo unde pacienți își refac diferite analize (mai ales în cazul virumiei crescute) constată cu uimire îmbunătățiri considerabile. Dacă ficatul este sănatos și noi suntem mai energici și ne odihnim mult mai bine. Nu lăsați ficatul să se îmbolnăvească, este fabrica metabolismului corpului. În 27 de ani de activitate, din care 10 în București am constatat la marea majoritate a pacientilor dereglări energetice în câmpul informațional al ficatului”, a declarat Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

În prima ședință de tratament, la aparatele Bicom Optima se reglează energetic ficatul și se reface comunicarea energetică cu celelalte organe ale corpului.

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri