Caută
Close this search box.

Noua iubită a lui Tom Cruise, cu 25 ani mai tânără decât el

Actorul american Tom Cruise, în vârstă de 54 de ani, și-a găsit din nou dragostea, după cinci ani de la divorțul de Katie Holmes.

Vanessa Kirby, noua iubită a lui Tom Cruise, este o actriță britanică, cu 25 de ani mai tânără ca el, cunoscută din serialul „The Crown”, informează presa străină.

Potrivit informațiilor oferite de site-ul InTouch Weekly, citate de Agerpres, cei doi îndrăgostiți se gândesc să facă un pas serios în relația lor pe care au menținut-o în cel mai mare secret. „Este uimit de farmecul și de energia ei. Vrea ca Vanessa să devină viitoarea doamnă Cruise”, a povestit publicației Daily Mail o sursă apropiată actorului.

Presa britanică dă o atenție deosebită intențiilor lui Tome Cruise de a face din Vanessa cea de-a patra sa soție, o idee care nu-i dă pace de la moartea mamei actorului, Mary Lee Pfeiffer, în februarie anul acesta, la vârsta de 80 de ani.

O sursă apropiată a protagonistului seriei „Mission Impossible” a povestit că actorul este subjugat de farmecele britanicei, care joacă rolul prințesei Margaret în serialul „The Crown” dedicat reginei Elisabeta a II-a și difuzat de Netflix, și s-a ocupat ca aceasta sa aibă un rol important în partea a șasea a producției de televiziune.

Vanessa Kirby s-a născut la Wimbledon și a studiat la Universitatea din Exeter. Ea și-a început cariera ca actriță de teatru și apoi a obținut roluri secundare în producții pentru marele ecran, precum filmul „Jupiter Ascending” alături de Mila Kunis și Channing Tatum.

Vanessa mai are încă doi frați, fiind cel de-al doilea copil al unei editoare de presă și al unui chirurg. Ea a avut o relație de trei ani cu actorul Christian Cooke și o legătură de doi ani cu Douglas Booth, însă din 2013 nu a mai fost implicată în nicio relație, potrivit ABC.

sursa: uk.pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri