Caută
Close this search box.

Ponta îl ironizează pe Dragnea: Grindeanu să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare

 

Fostul premier Victor Ponta l-a comparat, luni, pe liderul PSD Liviu Dragnea cu un „Cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal, el exprimându-şi speranţa ca actualul premier, Sorin Grindeanu, să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare.

„Ieri am văzut fotografii cu premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de <camaradul şi prietenul> Liviu (Liviu Dragnea, n.r.). Sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el – istoria se repetă pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

„Dincolo de aceste <poveşti pescăreşti> cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde <barca>! Văd valuri mari, găuri multe şi un <Cârmaci> care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot – chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă!”, a adăugat Ponta.

Fostul premier rememorează, în acest context, un episod din septembrie 2012 petrecut la Murighiol, în Deltă, când au fost stabiliţi candidaţii la alegerile parlamentare.

„(…) am adoptat toţi o <Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea> – ştiu că acum sună comic dar aşa a fost! Am fost atunci în <barca USL> cinci oameni (ca în faimoasa comedie „Operaţiunea Monstru”): Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi – cu voia dvs. ultimul pe listă – <camaradul şi prietenul> Liviu Dragnea!”, a scris Ponta.

„Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o ştiţi : întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu <împins> mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuţă a lui Daniel! Tristă poveste – important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi / cel pentru care ne asumam şi proclamam toţi atunci <solidaritatea)!!!”, a mai scris Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri