Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, candidat la preşedinţie? ”Nu văd posibilă această variantă”

 

Primarul general Gabriela Firea spune că în eventualitatea unei candidaturi la alegerile prezidenţiale ar fi necesară susţinerea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, cum s-a întâmplat şi în cazul candidaturii la Primăria Capitalei. Firea a precizat că aceasta este doar „o ipoteză de lucru” și că vrea să-şi încheie mandatul de primar general, potrivit News.ro.

„Pentru a deveni primar general a fost nevoie ca cineva să mă propună şi acea persoană este preşedintele PSD, Liviu Dragnea. M-a propus colegilor din Biroul Permanent Naţional şi din Comitetul Executiv, aceştia m-au votat, iar preşedintele Dragnea m-a susţinut în toată campania electorală chiar în ciuda unor colegi care nu erau 100% mulţumiţi cu această variantă şi aveau alte propuneri. Dumnealui întotdeauna m-a sprijinit în momente extrem de de dificile”, a spus Gabriela Firea la un post de televiziune.

În legătură cu speculaţiile legate de eventuala sa candidatură la alegerile prezidenţiale din 2019, Firea a spus că o condiţie necesară va fi în continuare susţinerea oferită de PSD şi de preşedintele acestuia.

„Dacă discutăm un scenariu, o ipoteză de lucru, ar trebui să se întâmple acelaşi lucru: domnul preşedinte Liviu Dragnea să facă această propunere, validată de Biroul Permanent Naţional şi de Comitetul Executiv, asta bineînţeles peste doi ani de zile”, a spus Firea.

Pe de altă parte, ea a reiterat faptul că îi doreşte să finalizeze mandatul de primar al Bucureştilor.

„În acest moment nu văd posibilă această variantă (candidatura la prezidenţiale – n. red.) pentru motivul extrem de important că am dovedit până acum seriozitate ca jurnalist şi senator şi doresc să am aceeaşi atitudine şi ca primar general (…) Eu mi-am exprimat foarte clar prioritatea – să închei mandatul de primar general şi toată energia mea se canalizează pe activitatea de la Primăria Capitalei”, a mai spus Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri