Caută
Close this search box.

Alertă de securitate la Casa Albă

Alertă

O persoană s-a apropiat cu o mașină de un punct de control de la Casa Albă și a anunțat că are la bord o bombă. Bărbatul a fost arestat, iar pe câteva străzi din jur circulația a fost închisă.

Noul incident intervine după ce săptămâna trecută un individ a reușit să pătrundă în curtea Casei Albe.

Maşina a fost verificată. Nu a fost confirmată existenţa unui dispozitiv exploziv în maşină, însă măsurile de securitate au fost suplimentate, potrivit News.ro.

Incidentul are loc după ce o persoană a sărit sâmbătă peste un dispozitiv în care se parchează biciclete, situat într-o zonă-tampon din faţa Casei Albe, în timp ce preşedintele Donald Trump se afla în Florida. I

ntrusul nu a putut să sară gardul în curte, conform anunţului făcut pe Twitter de Sean Spicer, purtător de cuvânt al Casei Albe, relatează Reuters, citată de News.ro. Potrivit CNN, doi agenţi din cadrul Secret Service au prins persoana respectivă în locul în care începe o zonă-tampon între gardul principal al Casei Albe şi trotuar.

Secret Service a fost criticat după ce a anunţat vineri că un bărbat a sărit săptămâna trecută gardul Casei Albe şi a umblat prin incintă timp de 16 minute înainte să fie reţinut.

FOTO: Hotnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri