Caută
Close this search box.

Ambasada SUA premiază câștigătorii concursului de clipuri video pe tema drepturilor omului

Ambasada SUA va premia miercuri, 29 martie, începând cu ora 10:00, câștigătorii concursului de clipuri video destinat liceenilor  “Susțineți drepturile cuiva astăzi”.

Evenimentul va avea loc la Grand Cinema, Băneasa Shopping City Mall, în Sala 11, situată la nivelul Ground Floor.

Hans Klemm, Ambasadorul SUA și Daniela Stănculescu, Șefa Șerviciului Turism din cadrul Departamentului pentru Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Municipiului București, vor rosti alocuțiuni în deschiderea ceremoniei, informează un comunicat de presă al Ambasadei SUA remis MagnaNews.

Cei 22 de finaliști ai concursului vor fi menționați individual și clipurile video realizate de aceștia vor fi proiectate în cadrul evenimentului. Primii trei câștigători vor fi premiați, iar clipurile lor vor fi încărcate pe canalul YouTube al Ambasadei SUA.

Acest concurs a fost lansat pe 8 decembrie 2016, pentru a marca Ziua Drepturilor Omului. Ambasada a primit 74 de clipuri video de la 15 licee din București și alte 9 din restul țării. Clipurile video au fost evaluate din punct de vedere al eficienţei în atragerea atenţiei asupra protejării drepturilor omului, originalității/creativității și calității clipului video de către un juriu alcătuit din americani afiliați Ambasadei SUA la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri