Caută
Close this search box.

Ben Affleck a recunoscut că s-a tratat împotriva dependenței de alcool

 

Actorul și regizorul american Ben Affleck a dezvăluit că a urmat un tratament împotriva dependenței de alcool și că acum vrea „să-și trăiască viața la maximum” și „în cel mai bun mod posibil”, relatează EFE.

„Copiiii mei trebuie să știe că nu trebuie să te simți rușinat să ceri ajutor atunci când ai nevoie”, a scris actorul într-un mesaj postat pe contul său oficial de Facebook.

Affleck, care nu a precizat când a urmat tratamentul, a explicat că s-a mai confruntat în trecut cu problemele de alcool și a subliniat că va fi probabil nevoit să o mai facă și în viitor.

Nu este prima dată când Affleck are probleme cu dependența de alcool, având în vedere că în 2001 el s-a internat într-un centru de specialitate pentru a-și trata această dependență.

„Sunt norocos că am parte de dragostea familiei și a prietenilor mei”, a spus Affleck subliniind în special sprijinul pe care l-a primit de la soția și mama copiilor săi, actrița Jennifer Garner.

Cei doi actori s-au despărțit în 2015, după zece ani de căsătorie, deși, potrivit unor informații recente ale revistei People, ei merg pe calea unei posibile împăcări.

Câștigător al unui Oscar pentru cel mai film cu ‘Argo’ (2012) și al unei statuete pentru cel mai bun scenariu pentru ‘Good Will Hunting’ (1997), Affleck va intra din nou în pielea personajului Batman pentru filmul cu supereori ‘Justice League’, care va fi lansat pe ecrane în noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri