Caută
Close this search box.

Cât de mult dăunează vieții un selfie

 

Moarte stupidă, dintr-o joacă. S-a întâmplat la Sibiu, acolo unde o adolescentă a încercat să-şi facă un selfie de pe balconul unui bloc. Din păcate, totul s-a sfârşit tragic, după ce bara de care se sprijinise a cedat, iar fata s-a prăbuşit în gol de la etajul 9. Poliţia anchetează acum moartea fetei.

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, se afla în vizită la nişte prieteni. La un moment dat, au ieşit toţi pe balcon cu gândul să facă o fotografie pe care s-o posteze pe reţelele de socializare.

Tânăra, identificată drept Denisa Voilean, s-a rezemat de o balustradă, însă aceasta a cedat iar fata s-a prăbuşit de la etajul 9.

Reporterii locali au aflat, însă, că tânăra nu se afla pe balcon, ci pe acoperișul clădirii. Reporterii Ora de Sibiu au mers la fața locului și au descoperit că adolescenta de 14 ani a căzut de pe acoperiș, iar acolo a ajuns cu șapte prieteni după ce în prealabil au spart o poartă. Potrivit unui locatar, deseori tinerii forțează intrarea de acces în bloc pentru a urca pe acoperiș, tocmai pentru a capta imagini spectaculoase cu telefonul.

În ciuda intervenţiei rapide a echipajelor medicale, adolescenta nu a mai putut fi salvată. Acum poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Sursa foto: Ora de Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri