Caută
Close this search box.

Cine este tânărul care a târât un poliţist pe capotă şi a fost arestat pentru 30 de zile

Şofer

UPDATE Roni Herşcovici a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul care a târât un poliţist cu maşina după ce a trecut pe roşu şi a refuzat să prezinte documentele cerute, ulterior a lovit două maşini de poliţie, fiind, în cele din urmă, imobilizat, cu folosirea armamentului, a fost reţinut pentru 24 de ore, anunţă Poliţia Capitalei.

După mai multe ore de audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, tânărul cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi distrugere a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul de 22 de ani urmează să fie prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul este, potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, Roni Herşcovici, fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, prins în 2001 de poliţişti pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, au precizat sursele citate.

Un poliţist din Bucureşti a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost târât cu maşina aproximativ 20 de metri.

FOTO: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri