Caută
Close this search box.

CM 2018. Biletele la România-Danemarca, puse la vânzare

 

Federația Română de Fotbal a pus la vânzare biletele pentru România-Danemarca, din data de 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, cea de-a cincea partidă din preliminariile CM 2018 din Rusia.

Cel mai ieftin bilet la partida România – Danemarca este la peluze – 35 de lei, în timp ce la tribuna I și a II-a prețul unui bilet este de 100 de lei. La secțiunea VIP, etajul 3, prețul este de 500 de lei, iar la etajul 4 de 400 de lei.

Pentru a evita specula, fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete. Acestea vor fi nominale, numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate, precizează FRF.

În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 martie (între orele 10:00 și 19:00) și 26 martie (între orele 10:00 și 21:45).

Federația precizează că tarifele pentru livrarea biletelor sunt de 6 lei în București și de 9 lei în restul țării.

În cazul biletelor printate acasă, în cazul achiziționării mai multor biletele electronice, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

De asemenea, și la meciul cu Danemarca va exista zona dedicată familiei. În sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces.

Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 19:15.

Sursa foto: Fanatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri