Caută
Close this search box.

Criminalul din Oradea a sărit de la etaj şi a murit în drum spre spital

Criminalul

Adrian Hladii, suspectul de crimă de la Oradea, a murit în drum spre spital. El fusese grav rănit după ce a sărit de la etaj, în încercarea de a scăpa de poliţiştii care îl capturaseră.

Bărbatul a fost capturat într-un apartament din Oradea, deţinut de mama lui, unde mai fusese căutat şi zilele trecute. Astăzi, poliţiştii au revenit. Luat prin surprindere, Adrian Hladii a sărit pe geam, de la etajul 4, dar a fost prins. Poliţia l-a transportat la spital, fiind rănit, dar criminalul nu a supravieţuit.

Pe numele lui Adrian Hladii judecătorii Tribunalului Bihor emiseseră un mandat de arestare în lipsă, fiind dat în urmărire internațională.

Apropiaţii Daliei Duca, tânăra ucisă de Adrian Hladii, spun că cei doi au avut o relaţie timp de 5 ani. Bãrbatul era gelos și nu de puține ori se purta violent cu Dalia.

Prietenii tinerei povestesc că în noaptea dinaintea crimei, Hladii ar fi dat târcoale casei în care locuia fata. De frică, aceasta a chemat un prieten de familie ca să o apere. Același prieten care câteva ore mai târziu a fost și el împușcat, dar a scăpat cu viață.

Hladii este căsătorit în Italia, unde se află soția lui în vârstă de 30 ani.

FOTO: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri