Caută
Close this search box.

Cristoiu îl jigneşte teribil pe Mihai Şora: Zbiară în Piaţă pe post de june cu hormonii neconsumați

Ion Cristoiu aduce o serie de jigniri incalificabile în Gândul de marţi, în care scrie despre Te-FeL-iști (Tinerii Frumoși și Liberi), pe care-i cataloghează drept „noua născocire a Serviciilor Secrete românești”.

Cristoiu atinge apogeul când vorbeşte despre filosoful Mihai Şora:

„Nucleul îl alcătuiesc persoane demult trecute de prima tinerețe, precum Mihail Șora, cel care, la o sută de ani, în loc să-și economisească timpul rămas până la Marea Trecere pentru a mai scrie o pagină sau măcar un rând, dacă se mai ocupă cu așa ceva, merge în Piață să zbiere pe post de june cu hormonii neconsumați”. (…)

„La aceste mișcări atribuite tinerilor participă și femei coapte, unele chiar coapte până la zbârcire. Ele sunt sufletul acestor mișcări. Unele sînt femei singure prin divorț provocat din motive fiziologice. Altele sînt femei, cărora ieșitul la demonstrații Anti-PSD le dau iluzia participării la ceva mult mai măreț decât ștersul la fund al nepoților pe care nu-i au”, scrie pe blogul său Ion Cristoiu.

Potrivit acestuia, manifestarea din data de 12 martie a fost redată de televiziunile binomului (n.r.- Realitatea TV) şi este o premieră. E prima manifestaţie la „care participanții nu vor să spună de ce sunt acolo, în stradă”.

FOTO: Luiza Şora

Un răspuns

  1. Ce om de nimic! Un oportunist notoriu, un lingău nenorocit în toate regimurile, Cristoiu își permite să jignească o somitate și o mare masă de oameni care nu mai sunt de acord cu stăpânii săi! „Micimea”din Găgești este prototipul”ziaristului”care și-ar linșa mediatic și familia pt.câteva parale aruncate de politicienii aflați la Putere! Ești o rușine, băi Cristoiule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri