Caută
Close this search box.

Deţinut periculos, condamnat pentru omor, a evadat din Penitenciarul Rahova

Deţinut periculos

Un deţinut periculos, în vârstă de 28 de ani, condamnat definitiv la 13 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, a evadat din Penitenciarul Rahova

Dispariţia acestuia a fost sesizată luni seară, în jurul orei 20.00, potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Conducerea penitenciarului a deschis o anchetă internă.

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Rahova, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General de Poliţie, I.P.J Ilfov, D.G. Jandarmi a Municipiului Bucureşti, I.G.al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri