Caută
Close this search box.

Hollywood-ul, omagiu regretatelor actrițe Debbie Reynolds și Carrie Fisher

 

O ceremonie de omagiu, adus regretatei actrițe Debbie Reynolds și fiicei sale, Carrie Fisher, a reunit sâmbătă pe dealurile de la Hollywood aproape o sută de apropiați, fani și prieteni ai celor două actrițe americane, relatează AFP.

Actorul Dan Aykroyd și cântărețul britanic James Blunt s-au numărat printre cei prezenți la prestigiosul cimitir Forest Lawn, pentru a-i aduce un ultim omagiu la Hollywood lui Debbie Reynolds și fiicei sale fille Carrie Fisher, legendara prințesa Leia din saga intergalactică ‘Star Wars’, reiterează Agerpres.

Cele două vedete, care s-au stins din viață în decembrie anul trecut la diferență de o zi, sunt îngropate una lângă alta.

James Blunt, un prieten apropiat al lui Fisher, a interpretat cântecul compus special pentru ea „I m here for let you go”.

Un fotomontaj alcătuit din imagini rememorând momente din viața celor două actrițe a fost proiectat pe muzica ‘Star Wars’ compusă de John Williams.

Elevi de la școala Debbie Reynolds Dance Studio — actrița a devenit star mondial după ce a jucat în filmul muzical „Cântând în ploaie” — au fost prezenți la ceremonie și au susținut un moment de dans.

Un omagiu emoționant adus celor două actrițe a fost citit de actorul Dan Aykroyd (The Blues Brothers), care a fost logodit în 1970 cu Carrie Fisher, înainte ca actrița să se căsătorească cu muzicianul Paul Simon.

Actrița Ruta Lee a interpretat un cântec în onoarea lui Debbie Reynolds. În cursul ceremoniei și-a făcut apariția pe scenă inclusiv celebrul robot R2D2, din ‘Star Wars’ stârnind zâmbetele celor prezenți.

Și alte staruri regretate se odihnesc în cimitirul Forest Lawn, situat pe dealurile de la Hollywood: actrița Bette Davis, pianistul Liberace, starul filmelor mute Buster Keaton etc.

Debbie Reynolds, cunoscută și din alte filme precum „The Tender Trap” sau „Brundle of Joy”, a murit pe 28 decembrie la  84 de ani de un atac cerebral în casa ei din Beverly Hills, în timp ce se ocupa de pregătirile de înmormântare ale fiicei sale, decedate în ajun la 60 de ani, de o criză cardiacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri