Caută
Close this search box.

Hoţi sârbi şi români, arestaţi în Elveţia, după ce s-au tras focuri de armă

Hoţi

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, de naţionalitate sârbă şi română, au fost surprinse în timpul unei spargeri, în cantonul elveţian Zurich.

Cei trei au reuşit să fugă cu o maşină şi au fost urmăriţi de poliţie, o cursă în care a avut loc o coliziune laterală şi s-au tras focuri de armă înainte ca suspecţii să fie prinşi.

Potrivit publicaţiei 20min.ch, citată de news.ro, poliţia a fost alertată sâmbătă seara, la ora locală 20.00 (21.00, ora României), de un locuitor din Kloten, care a văzut flash-uri de lanternă în casa vecină. După ce au sosit la faţa locului, poliţiştii au vrut să oprească o maşină suspectă, însă şoferul a demarat, a anunţat duminică poliţia din cantonul Zurich.

Cei trei hoţi au reuşit, astfel, să fugă. Altă patrulă a încercat să-i oprească, pe un drum secundar. Însă şoferul a virat pe trotuar şi a zgâriat o maşină a poliţiei. Un agent a deschis focul asupra maşinii şi a atins-o lateral, către partea din spate.

Nici o persoană nu a fost rănită. Aparent puţin impresionate, cele trei persoane şi-au continuat cursa. O patrulă care le-a urmărit a reuşit să le oprească la Glattbrugg, o localitate situată de asemenea în cantonul Zurich.

Cei trei suspecţi, despre care publicaţia nu oferă alte amănunte, nu locuiesc în Elveţia. După ce vor fi interogaţi, ei urmează să fie denunţaţi Ministerului Public.

FOTO: 20min.ch

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri