Caută
Close this search box.

Înscrierile la atelierul de scenaristică al regizorului “#selfie69”, până miercuri

 

Cei care vor să învețe să își transforme o idee într-un scenariu de film, având la final oportunitatea de a-și susține proiectul în fața unor regizori și producători din industria cinematografică românească, se pot înscrie până miercuri, 8 martie, la atelierul de scenaristică organizat de realizatorii #selfie69. Ei își vor trimite CV-ul, împreună cu o scrisoare de intenție, la adresa inscrieri@asociatiascenaristilor.ro, se arată într-un comunicat remis magnanews.ro.

Workshopul de scriere a unui scenariu cinematografic De la idee, la scenariu este susținut de Tudor Potra, scenarist, regizor și advertising creative director, unul dintre scenariștii #selfie69, la invitația Asociației Scenariștilor Români (ASCER), fondată de Cristina Iacob, regizorul succesului de public #selfie69 – comedia românească ce a adus un număr record de peste 150.000 de spectatori la cinema.

Atelierul-curs va avea loc pe o perioadă de șase luni (9 martie – 10 august), în mansarda Cărturești Verona, în fiecare joi, de la ora 19:00 la ora 21:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri