Caută
Close this search box.

Jazz in church Festival 2017

Catedrala Luterana din Bucuresti gazduieste in perioada 29 Martie – 2 Aprilie cea de a cincea editie a „Festivalului de Jazz in biserica”.

Biletele au fost deja epuizate pentru unele seri si iubitorii de jazz asteapta artisti din Europa si America pentru a se bucura de muzica intr-un cadru neconventional dar care ofera un cadru unic si o acustica aparte.

Miercuri, 29 Martie, ora 19 va fi singura seara cu intrare libera in care Sarah Kaiser Band din Germania va oferi concertul cu dedicatie Jubileului de 500 de ani de Reforma Protestanta.

Joi, 30 Martie, ora 19 sunt invitati artisti din Ucraina – pianistul Lubomyr Melnic si din Franta -Bojan Z. – pian/ Julien Lourau – saxofon.

Vineri, 31 Martie, ora 19 vor canta la chitara acustica Ralph Towner (SUA) , la pian Franco Ambosetti (Elvetia) si la trompeta Dado Morono (Italia).

Pentru concertele de sambata, 1 Aprilie, biletele sunt epuizate. La ora 11, vor concerta  Mihai Iordache, Dan Alex Mitrofan, Adi Stoenescu, Tavi Scurtu – saxofon/ chitara, clape, tobe sub genericul „Jazz for Kids”. Pentru concertul de la ora 19, invitatii serii sunt doua triouri – Michael Acher, Albert Tajti, Ferencz Aron (Romania) /contrabas, pian, tobe si Chico Freeman Exotica Trio cu Chico Freeman (SUA) la saxofon,  Stephan Braun (Germania) la violoncel si Reto Weber (Elvetia) la percutie – si un duet pian-percutie din Olanda: Wolfert Brederode si Joost Libaart.

Ultima seara a festivalului, duminica, 2 Aprilie, va oferi la ora 19 o combinatie de timbre instrumentale inedita: vioara – orga (Tobias Preisig si Stefan Rusconi din Elvetia) si pian – trompeta – percutie ( Giovanni Guidi, Luca Aquino, Michele Rabia din Italia).

Biletele se pot cumpara online  pe Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Carturesti, Humanitas, OMV, Diverta la pretul de 150 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri