Maria Șarapova recunoaşte că, în perioada în care nu a putut juca tenis din cauza suspendării pentru dopaj, nu a avut timp să se plictisească.

„În ultimul an, cantitatea de alcool pe care am consumat-o este, probabil, mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială. Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă.

Nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut”, a povestit Șarapova, în ediţia americană a revistei Vogue.

Fostul lider mondial a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu bulgarul Grigor Dimitrov, potrivit digisport.ro:

„Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York și am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viața mea și e o persoană delicată și complicată”.

Când vine vorba despre scandalul de dopaj în care a fost implicată, Șarapova spune că regretă faptul că nu a avut „un doctor care să-mi supravegheze medicația și obligațiile antidoping”.

Revenirea în vârful tenisului mondial nu se anunţă deloc o misiune uşoară pentru jucătoarea de 29 de ani, dar rusoaica este pregătită pentru această provocare.

„Nu-mi este teamă că voi eșua în încercarea mea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă, nu m-aș mai întoarce. Nimeni nu mi-a zis că trebuie să fie în aprilie, am avut de ales. Nu o să fie o tragedie dacă nu o să câștig un meci. În trecut am adunat sute de succese”, a explicat Maria Șarapova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 4 =