Caută
Close this search box.

“Mascaţii” destructurează o reţea de contrabandiști cu țigarete

 

Peste 170 de polițiști din Capitală efectuează, marți dimineață, percheziții în București și în două județe la contrabandiști cu țigări.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), 33 de percheziții sunt efectuate în Capitală și în județele Ilfov și Giurgiu, iar în urma descinderilor vor fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

Mai multe societăți comerciale, sub paravanul distribuției de țigarete timbrate, au distribuit pe piața neagră o cantitate importantă de astfel de produse aduse din spațiul extracomunitar, arată sursa citată.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Poliția Sectorului 5.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, iar acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri