Caută
Close this search box.

A murit Joni Sledge, din trupa Sister Sledge, cunoscută pentru „We Are Family”

 

Joni Sledge, cântăreaţa faimoasă pentru binecunoscutul imn disco „We Are Family”, a murit la vârsta de 60 de ani. Sledge, care a format trupa Sister Sledge alături de cele trei surori ale sale in anul 1971, a fost găsită fără semne vitale de către un prieten, în casa sa din Phoenix, Arizona.

Aceasta nu era bolnavă, iar cauza decesului este necunoscută. În urma lui Sledge rămâne fiul său, informează bbc.com.

Ultimul concert susţinut de artistă alături de trupa sa a fost în luna octombrie.

Moartea sa a fost anunţată pe reţelele de socializarea sâmbătă – la o săptămână înainte ca trupa să cânte în Los Angeles.

„Ieri, stupoarea a lovit familia noastră”, au transmis membrii familiei cântăreţei într-un comunicat postat pe Facebook.

„Suntem întristaţi să vă informăm că sora, mama, mătuşa, nepoata şi verişoara noastră, Joni, a murit ieri. Suntem îndureraţi şi ne lipseşte candoarea, prezenţa ei, şi sinceritatea cu care iubea şi accepta viaţa.”

În afara unei nominalizări Grammy pentru hitul „We Are Family”, care s-a vândut în peste un milion de copii după ce a fost lansat în 1978, trupa mai este cunoscută pentru melodii precum „He’s the Greatest Dancer”, „Lost in the Music” şi pentru un cover al Motown, „My Guy”.

Trupa Sister Sledge a cântat hitul „We Are Family” şi pentru Papa Francisc, în 2015.

Surorile sister Sledge provin dintr-o familie de artişti, mama acestora fiind actriţă, iar tatăl vedetă pe Broadway, precum şi o bunică, cântăreaţă de operă.

Acestea au cântat de mici, Joni Sledge declarând într-un interviu pentru BBC din anul 2105: „Nu-mi pot aduce aminte când n-am cântat”,

Cu toate acestea, surorile Sledge nu au rămas împreună în cariera lor muzicală. Trupa a devenit trio după ce Kathy Sledge a părăsit formaţia în 1989.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri