Caută
Close this search box.

Oana Pellea pentru Olguţa: Dacă ai o engleză de baltă şi o franceză de Coana Chiriţa poţi să vorbeşti în public cât doreşti. VIDEO

Oana Pellea

Discursurile ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ţinute la ONU, unde a vorbit atât în limba engleză, cât şi franceză, au devenit virale pe Internet.

Şi Oana Pellea îi transmite ministrului Muncii un mesaj destul de dur:

„Hop si asa i-auzi una..I-auzi doua…
ia uite cum se pronunta bine acum travail..si noi toti suntem prosti. Sa traiasca tehnologia ce poate modifica orice realitate. NU. In real s a pronuntat „tramvai”…in virtual acum apare travail…eu zic sa ramanem ancorati in realitate. Incercarea de a modifica realul…e puerila si ridicola! (…)

Daca ai o engleza de balta si o franceza de Coana Chirita poti sa vorbesti in public cat doresti…daca doresti sa arati cat tupeu ai…mai ales ca recunosti ca nu ai studiat engleza nicio ora…esti libera sa te faci de ras. Dar daca reprezinti o Tara si vorbesti la un Forum International in numele tarii respective…NU poti avea tupeul sa vorbesti intr o limba pe care NU o cunosti ! (mai ales ca exista traducator) Oamenii (in general) daca vor sa vorbeasca intr o limba straina depun efort pentru a o invata!
PS Sa nu se spuna ca este un atac pentru ca este doar o simpla constatare ce o fac din bun simt! Daca nu ma credeti… vizionati materialele”, a scris Oana Pellea pe contul său de Facebook.

FOTO: businessmagazin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri