Caută
Close this search box.

PREMIERĂ ABSOLUTĂ: Din 18 martie, Facebook va transmite în direct meciuri din Campionatul de Fotbal Soccer al SUA

Fondată în 1913, Federația de Fotbal a Statelor Unite ale Americii, U.S. Soccer, este una în primele din lume afiliate la forul internațional al sportului-rege, FIFA. Vorbim aici de fotbalul clasic, cel așa-numit ”european” și nu de fotbalul american, care înseamnă cu totul altceva.

În 2003, după nu mai puțin de 90 de ani de activitate,U.S. Soccer și-a stabilit sediul la Home Depot Center în Carson, California, având acolo facilități și dotări de sute de milioane de dolari, între care și cunoscutul stadion al formației Los Angeles Galaxy. Între timp, reprezentativa SUA a participat la mai multe turnee finale ale Campionatului Mondial, organizându-l chiar pe acela din 1990, unde nord-americanii au fost eliminați din competiție, chiar după faza grupelor, de România lui Hagi, Gică Popescu, Lupescu & Comp, băieții noștri din neuitata și mereu invocata ”Generație de Aur”.

Dar partea cea mai interesantă abia acum începe, pentru că Major Soccer League, MSL (așa se numește Liga I la ei), și-a dat acordul pentru transmiterea în direct a cel puțin 22 de meciuri pe, atenție, celebra rețea de socializare FACEBOOK !

Totul va începe pe 18 martie, iar crainicii vor vorbi , desigur, în limba engleză, universal valabilă pentru utilizatorii Facebook, dar și în engleza americană, ”American English”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri