Caută
Close this search box.

Proprietarii de spaţii comerciale abandonate din centrul Capitalei ar putea fi obligaţi să le închirieze sau să le amenajeze

spatii comerciale

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că se gândeşte la un regulament prin care să oblige proprietarii de spaţii comerciale din centrul Bucureştiului fie să le închirieze, fie să le amenajeze astfel încât să nu mai aibă aspect de spaţii abandonate.

„Ne gândim la un regulament, astfel încât proprietarii care deţin spaţii comerciale în zonele centrale ale Capitalei să nu aibă voie să le ţină neînchiriate sau, dacă le ţin neînchiriate, să amenajeze acele vitrine. Pentru că dacă mergeţi acum pe Calea Victoriei, pe bulevardul Magheru, sau în Centrul Vechi, oraşul pare că este bombardat, pare că este părăsit.

Mi s-a spus că foarte multe spaţii nu s-au mai închiriat fiindcă preţul este foarte ridicat, dar cei care au astfel de spaţii în zona centrală au şi o responsabilitate civică, au o responsabilitate faţă de Bucureşti. Dacă tot nu închiriază acele spaţii şi ţin la tariful ridicat, măcar să le amenajeze”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul General al Capitalei a mai precizat că a mers, împreună cu Poliţia Locală şi reprezentanţi ai Administraţiei Domeniului Public, şi a fotografiat spaţiile comerciale abandonate şi zonele insalubre din centrul Bucureştiului, pentru a le demonstra proprietarilor acestor spaţii aspectul dezolant al acestor incinte.

FOTO: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri