Caută
Close this search box.

Românca rănită la Londra a suferit o operație. Starea acesteia continuă să fie critică

Românca rănită în atentatul de la Londra a suferit o intervenție chirurgicală complicată, iar starea acesteia continuă să fie critică, a anunţat Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache.

„Colegii de la Secția Consulară au fost la spital. În momentul de față, starea celor doi răniți români se prezintă în felul următor: doamna e într-o stare relativ critică, pentru că are multiple leziuni și are o problemă cu funcționarea plămânilor. În cursul acestei nopți, ea a suferit o intervenție chirugicală destul de complicată vizând îndepărtarea unui cheag de sânge. Din fericire, a supraviețuit cu bine acestei intervenții și a fost mutată în alt spital, (…) pentru a i se face investigații legate de starea plămânilor. Doamna este intubată. Starea ei e în continuare critică, dar sperăm că o va depăși. Domnul e într-o stare bună, are o fractură la laba piciorului. Dar e într-o stare de șoc psihologic, din cauza situației”, a precizat Mihalache, potrivit Agerpres.

Cei doi români se aflau în excursie la Londra, bărbatul își serba ziua de naștere și urmau să se căsătorească.

„Noi vom fi în dialog permanent cu medicii și sperăm că această stare critică va fi depășită. Suntem în dialog cu autoritățile”, a adăugat ambasadorul român.

FOTO. aktual24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri