Simona Halep, eliminată în turul trei la Indian Wells, a coborât o poziţie şi se află pe locul 5 WTA, cu 5.022 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, în timp ce Angelique Kerber a redevenit lider mondial.

Totodată, Mercedes-Benz România anunţă un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep. Acordul marchează debutul campaniei Mercedes-Benz România dedicată celei de-a 50-a aniversări a AMG, vârful de lance al concernului în materie de performanţe sportive.

Vedeta tenisului românesc a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé în prima parte a anului 2017, urmând a avea la dispoziţie o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România.

„Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indisputabil atât în furnizarea, cât şi în promovarea excelenţei, a performanţei şi a inovaţiei. Sunt încrezătoare cu privire la această experienţă incredibilă şi sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie,” a declarat Simona Halep, citată de Mediafax.

FOTO: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =