Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine in Romania cu un concert live de exceptie, care va avea loc pe 26 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitala.

Nikos Vertis a pregatit un show spectaculos, construit cu dragoste si pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din Romania, care si-au manifestat intens dorinta de a-l revedea pe celebrul artist grec.

 “Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai multi oameni. Pentru mine, satisfactia publicului reprezinta succesul. Le multumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toti pe 26 mai, la Sala Palatului, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat.” – Nikos Vertis

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuala cel mai popular artist al Greciei, avand totodata o cariera internationala de succes in Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis in lumea muzicii a inceput spectaculos, primul sau album, din 2003, obtinand titlul de Debutul Anului si Discul de Platina pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat sa obtina Discuri de Platina si de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o imbinare de muzica traditionala greceasca cu pop si dance. Vocea speciala a lui Vertis si emotia pe care o transmite asigura succesul tuturor concertelor live pe care le sustine. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestra de muzicieni si va prezenta un show la cele mai inalte standarde.

Nikos Vertis Livevineri, 26 mai, ora 20.00, Sala Palatului! Biletele se gasesc la Sala Palatului, Statia de Metrou Unirii 1 si online, pe eventim.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.salapalatului.ro, vandbilete.ro. In functie de asezarea in sala, pretul unui bilet este de: 350 lei, 250 lei, 150 lei, 100 lei.

180 Vizualizări

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here