Caută
Close this search box.

Tecău și Rojer au câștigat trofeul la dublu, la Dubai

Tecău

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat proba de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.429.150 dolari, sâmbătă, după 4-6, 6-3, 10-3 în finala cu cuplul Rohan Bopanna (India)/Marcin Matkowski (Polonia).

Tecău și Rojer, favoriții numărul patru, s-au impus într-o oră și 19 minute, în prima lor finală din acest an și au obținut al 13-lea titlu ATP împreună.

Învingătorii au realizat 6 ași, iar Bopanna, fostul partener al românului Florin Mergea, și Matkowski au avut 4. Cuplul indiano-polonez a reuși să câștige primul set cu 6-4, după profitând de un break. Tecău și Rojer au dominat setul secund, în urma unui break reușit la scorul de 2-1, conducând cu 4-1, 5-2 și încheind cu 6-3. În super tie-break, Tecău și Rojer au dominat ostilitățile conducând cu 3-0 și 6-1, pentru a obține victoria cu 10-3, potrivit Agerpres.

Miercuri, în sferturi, Florin Mergea și sârbul Viktor Troicki au fost învinși de perechea Rohan Bopanna/Marcin Matkowski cu 6-3, 6-4.

FOTO: AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri