Poliţiştii bucureşteni au fost nevoiţi să oprească un şofer cu focuri de armă. Bărbatul, care este audiat de poliţişti în aceste momente, nu a vrut să oprească la semnalul acestora, motiv pentru care oamenii legii au folosit armele din dotare.

Pentru că tânărul nu a oprit la somaţiile poliţiştilor, aceştia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare şi au procedat la urmărirea autoturismului.

Şoferul de 22 de ani a trecut cu bolidul său pe culoarea roşie a semaforului şi a fost urmărit pe o distanţă de 300 de metri de un echipaj de poliţie. Nu i-a păsat nici că l-a târât pe unul dintre poliţişti şi nici că se adunaseră zeci de agenţi în jurul său, încercând să-l convingă să coboare din maşină.

După minute bune de negocieri, unul dintre poliţişti a folosit pistolul pentru a-l determina să deschidă portiera, potrivit digi24.ro.

Acum, tânărul este audiat la poliţie, iar agentul târât de șoferul rebel s-a ales cu unele contuzii și a fost dus la spital pentru un control.

FOTO: adevarul.ro

162 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here