Caută
Close this search box.

Marcel Răducanu, din Dortmund: ”Ce se joacă miercuri nu mai e fotbal, e teroare!”

La puțin timp după exploziile de la Dortmund, fostul internațional român și component al echipei Steaua, dar și al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, ne-a declarat, pentru MagnaNews, prin telefon: ”Am auzit exploziile, stau aproape de stadion și vă dați seama că așteptam acest meci ca pe pâinea caldă. Am jucat și eu la Dortmund, aici e casa mea de mulți ani, dar așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în acest oraș! Sigur a fost un atentat ! Bine că e rănit doar un fotbalist, aici toată lumea este îngrozită, eu îi cunosc bine pe locuitorii orașului, sunt în Germania de 36 de ani ! Ce va fi mâine nu va fi fotbal, jucătorii Borussiei, foști campioni ai Europei, sunt afectați enorm și tremură ca niște copii! Ce va fi mâine, dacă și mâine vpr fi explozii și atacuri, toată lumea e îngrozită, nemții nu sunt obișnuiți cu așa ceva. Probabil că vor intra pe teren dar aceea nu va mai fi Borussia, țineți minte ce vă spun… Sunt terminați psihic, cred că și francezii la fel. Am primit telefoane din țară și din Germania, toți sunt șocați!”

„Interesant este că la stadion suporterii francezilor au cântat imnul lui Dortmund, în semn de solidaritate cu echipa adversă, un gest deosebit”, ne-a mai spus Marcel Răducanu. După cum se știe, meciul Borussia Dortmund – AS Monaco, din sferturile de finală ale competiției, a fost amânat de UEFA pentru miercuri, de la ora 18:45, ora României.

Poliția locală a confirmat cele trei bombe, în urma cărora spaniolul Batra (Borussia) a fost rănit la mână, fapt fără precedent la acest nivel. 65.000 de spectatori așteptau pe stadion începerea partidei, când geamurile autocarului germanilor au zburat făcute țăndări.

Suporterii formației AS Monaco au solidarizat în tribune cu cei , mult mai numeroși , ai gazdelor. Premierul spaniol Mariano Rajoy i-a urat lui Marc Bartra, pe Twitter, însănătorșire grabnică, urmărind cu îngrijorare evenimentele de la Dortmund. Aceeași poziția a avut și fostul club al lui Bartra, CF Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri