Caută
Close this search box.

În pași de sărbătoare pe Calea Victoriei

Primarul General, Gabriela Firea, îi invită pe bucureșteni și turiști, în perioada 15-17 aprilie, la evenimentul „La pas pe Calea Victoriei”, unde, timp de trei zile, vor fi întâmpinați cu diverse manifestări artistice culturale de stradă, menite să însuflețească orașul.

„Așa cum am promis, una dintre cele mai importante străzi din centrul Bucureștiului devine pietonală timp de trei zile și se transformă într-un spațiu urban alternativ, unde cultura și istoria se întâlnesc cu distracția și relaxarea (…) Invit cu drag toți bucureștenii la o plimbare la pas pe Calea Victoriei, unde Municipalitatea a organizat o serie de manifestari culturale speciale, cu ocazia Sărbatorilor Pascale. Toti vizitatorii sunt asteptati sa participe la spectacole si concerte cu intrare gratuita, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, papusi uriase, portretisti si caricaturisti”, a declarat într-un comunicat de presă primarul Gabriela Firea.

Astfel, pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei până la strada George Enescu, Calea Victoriei va fi destinată exclusiv pietonilor iar Primăria Capitalei prin creart a organizat în această zonă ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, facepainting și alte surprize.

Atmosfera Sărbătorilor Pascale va fi întreținută de un program muzical deosebit, susținut de Corul bărbătesc „Armon” și Corul Academic „Divina Armonie” și de prezența unor muzicieni stradali, care își vor pune în valoare talentul la instrumente precum chitara, vioara, flaut, saxofon, viola, violoncel și pian electric.

În agenda evenimentului va fi cuprins și spectacolul de teatru „Zidul”, o coproducție Teatrul Masca – ARCUB, în scenariul și regia lui Mihai Mălaimare, un spectacol ce aduce în față publicului tehnica statuilor vivante, o poveste tulburătoare și un balet fabulos.

Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00 și luni între orele 10:00 – 18:00, toți bucureștenii și turiștii care își petrec Paștele în Capitală sunt așteptați la o plimbare la pas, pe Calea Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri