Caută
Close this search box.

Marian Drăgulescu, în exclusivitate: ”V-am spus din 2015 că mă voi concentra pe aceste campionate europene”

De nu mai puțin de 8 ori campion mondial la sărituri și la sol (ultima dată, în 2009 la Londra, la ambele probe), Marian Drăgulescu, de departe cel mai valoros gimnast român al tuturor timpurilor, este mai mult decât hotărât să își completeze impresionantul palmares și la Campionatele Europene de la Cluj. El a adunat, în plus, alte 9 medalii de aur și la Campionatele Europene, între 2000 și 2006, revenind, iată, spectaculos, după 11 ani de la titlul european obținut la Volos, Grecia, în proba de sărituri.

După calificarea în finalele probelor sale favorite, sol și sărituri (cu cel mai bun rezultat), finale care vor avea loc sâmbătă și, respectiv, duminică, Marian a declarat în exclusivitate pentru Magna News, prin telefon: ”Nu vreau nici pe departe să fac caz de aceste calificări, mă bucur enorm că le-am obținut, dar știu că în finale va fi enorm de greu. Îmi doresc mult cel puțin un ”aur” și stiu că pot să o fac. După cum bine știți, v-am spus încă din luna decembrie 2015, la acea emisiune televizată pe care am făcut-o împreună pentru Look TV, că mă voi concentra foarte mult pentru aceste campionate europene, chiar dacă atunci eram cu doar 7 luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio din 2016. Acolo a fost o altă poveste, eu rămân oricum un luptător și nu mă mulțumesc niciodată cu ceea ce am făcut. Nu contează că am alte 9 medalii europene de aur, le vreau și pe cele de la Cluj, așa cum v-am promis dumneavoastră și telespectatorilor încă din 2015, când puteam foarte bine să mă gândesc și la retragere. Ar fi bine să rămână și așa, cu rezultatele din calificări, dar, de ce nu?, poate vor fi chiar două reușite, deși s-au strâns aici la Cluj cei mai în formă gimnaști ai momentului, multipli campioni olimpici, mondiali și europeni, unii aflați la vârf de carieră !”

Reamintim că, la Cluj, Marian Drăgulescu a salvat (din nou) onoarea gimnasticii masculine românești, fiind singurul nostru reprezentant în finale. Legitimat la CSA STEAUA București, Marian Drăgulescu a împlinit 36 de ani pe 18 decembrie anul trecut, dar pare la fel de proaspăt și motivat ca în anul 2000, la prima sa medalie europeană de aur de la Bremen, Germania (la sol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri