Caută
Close this search box.

FED CUP: Halep, Begu, Cârstea şi Niculescu au învins Marea Britanie, fără Ilie Năstase pe bancă

Performanţă foarte importantă pentru echipa feminină de tenis a României, care își păstrează locul în Grupa Mondială II a Fed Cup.

Fetele noastre au reuşit să învingă Marea Britanie cu 3-1 în meciul de baraj de la Mamaia, prin punctul adus de Irina Begu, care a dispus de Heather Watson cu 6-4, 7-5.

După scandalul de sâmbătă, în urma căruia Ilie Năstase şi-a pierdut acreditarea de căpitan nejucător, Begu a fost asistată de pe bancă de Sorana Cîrstea. Românca a reuşit să se impună în faţa britanicei după un meci destul de echilibrat, care a durat două ore și două minute.

În primul meci al zilei, Simona Halep a învins-o categoric pe Johanna Konta cu 6-1, 6-3, aducând României cel de-al doilea punct. Ea a fost asistată pe bancă de Monica Niculescu.

Halep a obţinut victoria împotriva lui Konta într-o oră şi 20 de minute.

Simona a dominat clar primul set, în care a condus cu 4-0 înainte ca Johanna Konta să ia singurul său ghem, iar apoi a încheiat manşa cu 6-1, după 27 de minute.

Actul secund a fost mai echilibrat, iar la 1-1, Konta a reuşit break-ul, desprinzându-se la 3-1 după ce a salvat trei mingi de break.

FOTO: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri