Caută
Close this search box.

Înainte de concertul din mai, Feli s-a “jucat” de-a Prinţesa Khaleesi din “Urzeala tronurilor”

 

Feli a devenit pentru o zi Prinţesa Khaleesi, mama dragonilor din celebra serie “Urzeala tronurilor”, după 4 ore pe care şi le-a petrecut pe mâna specialiştilor în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

“Khaleesi este o inspiraţie pentru mine ca femeie, mă regăsesc în acest personaj. Abia aştept sezonul al şaptelea şi mi se pare aşa de frumos că noi facem aceasta transformare cu puţin timp înainte de lansarea lui. Simt că am intrat deja în febra aşteptării şi că sărbătoresc şi aătept sezonul aşa cum se cuvine, în chip de Khaleesi”, a povestit Feli.

Frumoasa cântăreaţă a purtat 3 kg de păr, cu o lungime de aproape 1 metru, aranjament realizat de Sorin Papacioc ca hair-stylist, de Andreea Popeanu ca make-up artist, de Irina Voinea ca stilist, de The Storyalist ca fotograf. Procedura de transformare a durat cu totul 4 ore.

“N-am mai avut niciodată părul atât de lung, însă sunt femeie şi sunt obişnuită cu transformările de look. Am avut adrenalină şi nu am simţit greutatea părului pe care l-am purtat”, a adăugat Feli.

Feli este zilele acestea în plină pregătire pentru concertul ei din 18 mai, de la Hard Rock Café care va purta numele “Eu sunt Feli”: “Va fi un concert în care îmi voi pune sufletul pe scenă, în care voi povesti ce m-a făcut să compun fiecare dintre piesele mele, în care voi spune cum sunt eu, aşa cum faci în faţa unor prieteni buni. Va fi un concert foarte cald şi personal, de aceea îl şi numim “Eu sunt Feli”. Abia aştept întâlnirea cu publicul, suntem în toiul pregătirilor, facem repetiţii cu trupa, reorchestrăm piesele, vor suna mai rock”, spune artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri