Caută
Close this search box.

Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! L-au condamnat definitiv

Președintele PSD Liviu Dragnea primește o lovitură dură din partea magistraților: șeful deputaților rămâne cu condamnarea definitivă!

Completul de cinci judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție a respins contestația lui Liviu Dragnea la condamnarea de doi ani de închisoare cu suspendare primită anul trecut, în aprilie, de liderul PSD, Liviu Dragnea, în Dosarul Referendumul.

„Respinge, ca nefondată, contestația la executare formulată de condamnatul Dragnea Nicolae Liviu împotriva deciziei penale nr. 114 din data de 22 aprilie 2016 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători în dosarul nr. 2795/1/2015. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă contestatorul condamnat la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 24 aprilie 2017”, spun magistrații.

Astfel,Dragnea nu va pitea ocupa o funcție în Guvern.

Un răspuns

  1. OMV da in judecata statul roman.
    Grupul austriac…”_________________________–––––––-_________________________

    Fromos stipulent in acel contract, din 2004.Este evident ca totul a fost si este un aranjament, intre austrieici si vanzatorii de tara din Romania, tocmai pentru ca pres-edinte le tarii este omul lor(giohanala Sibiilor), austriecii lovesc din nou, si o vor mai face, pana isi vor recupera toti banii investiti, practic toata afacerea-de miliarde- lor va deveni cumparata co ‘zero” euro(lei, etc.), iar aceasta datorita faptului ca si in 2004(si inainte) cat si la zi, intreaga conducere politica si administrativa a tarii(la nivel inalt) colcaie de sabotori, spioni si vanzatori de tara, si in acest caz Romania va plati si va mai plati si in cele care vor urma, pentru ca asta este o modalitate sigura de distrugere a unei natii si stat.Daca putinle cadre oneste si inteligente din Armata, Politie, SS si Justitie ar avea si curaj si un dram de real patriotism, ar trebui sa se puna in fruntea maselor si sa declanseze o adevarata REVOLUTIE de o zi, in care cei 4- 5mii de banditi superticalositi ai tarii(toti pres-edinti, toti pm-ii, 99% din parlamente,toti sefii de camera, ceva ministri si ceva clientele din teritoriu) sa fie arestati, judecati si condamnati (pe fapte reale), la minim 10 ani de temnita grea(munca silnica zi zilnica) iar primii 15-20 din varf, la fel de legal, executati in public prin spanzurare sau decapitare…
    (Dragnea poate face parte din primul pluton de … executati.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri