Caută
Close this search box.

Natalie Imbruglia cântă la Bucureşti pe 29 aprilie

 

Celebra cântăreaţă australiană va cânta în premieră în România pe 29 aprilie şi organizatorii anunţă că deja categoria A de bilete este Sold Out!

Natalie Imbruglia va aduce hiturile care au făcut-o celebră, în cadrul unui show acustic care va avea loc sâmbăta, la Berăria H din Bucureşti.

Vocea frumoasei Natalie Jane Imbruglia a devenit cunoscută în întreaga lume datorită melodiei „Torn”, o reinterpretare a piesei cu acelaşi titlu ce aparţine formaţiei rock americane Ednaswap. „Torn” a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor şi i-a adus artistei numeroase premii importante precum „MTV Video Music Award for Best New Artist”, „MTV Europe Music Award for Best Song”, „Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist” precum si trei nominalizari la premiile Grammy.

Actriţă, cântăreaţă şi fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock „Natalie Imbruglia – Alanis Morissette – Sheryl Crow” ce a dominat în anii ’90 televiziunile şi radiourile din întreaga lume. Materialele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare pe întregul glob, iar albumul de debut „Left of the Middle” deţine în continuare recordul pentru „Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist”. În 2004, Natalie a fost clasată pe locul 6 în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografică i-a adus roluri în pelicule de succes precum „Johnny English” (2003), „Closed for Winter” (2009) sau Underdogs (2013).

Cel mai recent album al artistei, „Male”, a fost lansat în vara anului 2015 şi este o încercare inedită şi curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină şi delicată nu mai puţin de treisprezece piese compuse şi cântate de voci bărbăteşti celebre. „Male” a fost primit foarte bine atât de critici, cât şi de fanii artistei.

Interesul publicului pentru concert a fost deosebit încă din primele zile de la anunţarea sa, aşa se face că biletele din faţa scenei au fost epuizate. Mai sunt în vânzare tichete la categoriile de preţuri B şi C, dar acestea vor fi disponibile şi la intrarea la concert.

Publicul va avea acces încă de la ora 20.00, iar Natalie Imbruglia va cântade la ora 22.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri