Caută
Close this search box.

Conducerea SRR, decapitată. Georgică Severin a ajuns noul șef interimar

 

Fostul preşedinte al Comisiei de cultură din Senat Georgică Severin a fost votat, miercuri, de către plenul reunit al Parlamentului, în funcţia de director interimar al SRR, durata interimatului neputând fi mai mare de şase luni. Plenul reunit al Parlamentului a respins, miercuri, rapoartele de activitatea ale Societăţii Române de Radiodifuziune pentru anii 2015 şi 2016.

Fostul preşedinte al Comisiei de cultură din Senat Georgică Severin a fost votat, miercuri, de către plenul reunit al Parlamentului, în funcţia de director interimar al SRR, durata interimatului neputând fi mai mare de şase luni.

Plenul reunit a votat cu 2014 voturi „pentru”, 58 „împotrivă” şi o abţinere numirea lui Georgică Severin în funcţia de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune, începând cu data de 26 aprilie, durata interimatului nu poate fi mai mare de 6 luni, arată Mediafax.

Fostul preşedinte al Comisiei de cultură din Senat Georgică Severin a fost propunerea pe care comisiile de cultură au făcut-o plenului Parlamentului pentru funcţia de director interimar al SRR, au declarat, miercuri, surse parlamentare.

Plenul reunit al Parlamentului a respins, miercuri, rapoartele de activitatea ale Societăţii Române de Radiodifuziune pentru anii 2015 şi 2016, ceea ce atrage demiterea de drept a Consiliului de Administraţie, comisiile de cultură reunindu-se pentru a propune un director interimar.

Raportul de activitate al SRR şi contul de execuţie bugetară pentru anul 2015 şi a fost respins de plenul reunit al Parlamentului cu 233 de voturi „pentru”, 63 „împotrivă” şi 5 abţineri.

Plenul reunit a respins şi cu majoritate de voturi şi raportul de activitate al SRR pentru anul 2016.

Aleşii au decis, însă, să adopte rapoartele pentru anii 2013, 2014.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri